LED-belysning er et glimrende valg til udendørs brug i din have, da de har en meget lang levetid og et lavt forbrug af energi. Generelt kommer LED-lys med mange fordele, hvorfor du bør overveje denne belysningstype til din have.

Det kan du bruge udendørslamper til i haven

I dag findes der mange forskellige udendørslamper, du kan vælge mellem til haven. På den måde kan du indrette og dekorere din have præcis, som du ønsker. Du kan for eksempel bruge udendørslamper til at fremhæve de ting du holder mest af, ligesom at belysningen også kan skabe den perfekte atmosfære og stemning.

Derudover kan lamper i haven være med til at øge sikkerheden, når du manøvrerer rundt i den efter mørkets frembrud. Yderligere kan lys sørge for at skræmme ubudne gæster væk og virke præventivt i forhold til indbrud.

Når du har fundet ud af, hvad du ønsker, når det kommer til udendørsbelysningen i din have, skal du vælge de rette udendørslamper til formålet. Du kan vælge alt lige fra solcellelamper til væglamper, bedlamper, lyskæder og meget mere. Du kan læse mere om udendørslamper hos PlusLED.

Gode grunde til at vælge LED-belysning til din have

Som sagt er der flere gode grunde til, hvorfor du bør vælge LED-belysning som udendørsbelysning i din have. Selvom at LED-lys oftest er en smule dyrere end andre typer af belysning, vil det på længere sigt sagtens kunne betale sig for dig. Du vil nemlig spare penge både på din elregning samt på udskiftning af pærer.

At lyset holder i meget længere tid, er en stor fordel for dig. På den måde skal du nemlig ikke hele tiden tænke på lyset i haven eller bekymre dig, da du bare ved, at det bliver ved med at virke efter hensigten.

En anden god grund til at vælge LED-belysning til haven er, at LED-pærer er særdeles gode til udendørs brug. LED-pærer tåler nemlig både vibrationer og kulde, hvorfor de ikke så nemt vil gå i stykker.

Ikke nok med det er LED-lys også miljøvenlige og herved mere bæredygtige. LED-pærer indeholder ingen skadelige kemikalier, herunder kviksølv, hvorfor de er langt bedre for miljøet. Dette er meget anderledes end andre pærer, der i mange tilfælde indeholder diverse giftige kemikalier og kviksølv.

Derfor er udendørslamper med LED en fantastisk måde, hvorpå du kan være med til at reducere CO2-udledningen. Og dette er naturligvis til gavn for miljøet.

Overvej en udendørslampe med sensor

Når du er på udkig efter en LED-udendørslampe, er det ligeledes en god idé at overveje, om den eventuelt skal have en sensor. En lampe med en sensor er en rigtig god investering, da lampen herved kun giver lys alt efter, om det er mørkt samt, om der bliver registreret en bevægelse.

Da det ikke altid er nødvendigt at have en lampe tændt hele dagen, vil du slippe for det ved valg af en udendørslampe med sensor. Desuden kan sådan en udendørslampe også være med til at skræmme eventuelle indbrudstyve væk.