Omkring Havebureauet.dk

Vi betragter os selv som et selvstændigt og uafhængigt havemagasin, som er dedikeret til alle os med interesse for haven, blomsterne – men også potteplanterne indenfor. På havebureauet.dk finder du artikler med masser af inspiration og viden – altsammen rigt illustreret med fotos af vores egne eller fra hjemmesider som tillader at vi låner fra dem.

Havebureauet lægger vægt på at være aktuel. Her skal du ikke vente flere måneder på at få de seneste trends indenfor blomster og haveanlæg fra den store verden eller den nyeste viden fra forskernes drivhuse. Aktuelle emner og årstidens planter vil også være lette at finde.

Derudover byder Havebureauet selvfølgelig på masser af nyttigt viden til dit daglige havearbejde. Bl.a. kan du finde artikler med praktiske tips til, hvordan du for lige præcis den have du skulle ønske dig. Med den rette viden og det rette udstyr, som vi også guider til, så kan du nemt opnå alle dine drømme.

Hos Havebureauet sætter stor pris på haveglæden, glimtet i øjet og de skøre indfald – og vil alle dage have fokus på at tilvejebringe dette på hjemmesiden. Her er der ikke noget der hedder dårlig smag, bare den er gennemført! Det afspejler sig bl.a. i de spændende haver, som du kan besøge på havebureauet.dk.

Det er ganske gratis for dig at læse artiklerne på havebureauet.dk. Driften af hjemmesiden finansieres igennem bannerreklamer, advertorials samt andre interessant samarbejder med danske og udenlandske virksomheder.

 

God tur i haven 🙂

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev i dag, så lover vi dig at fremsende dig den mest interessant viden omkring din have. Vi lover dig kun at sende det bedste af det bedste således, at du altid kan være på forkanten af dine venner. 

You have Successfully Subscribed!