Alle ideer og inspirationskilder til haven samlet ét sted. Skrevet af entusiaster til entusiaster. Haveideer til nybegynderne, til de øvede og til alle eksperterne. Havebureauet.dk er dit Go-To site, når du mangler info om eller inspiration til det grønne i haven eller potterne.

Haveideer ét sted

Spild ikke tiden med at søge hele nettet igennem for inspiration til haven – find det hele samlet på Havebureauet.dk. De bedste artikler fra de bedste skribenter og hele tiden nye ideer og frisk inspiration. Du går aldrig forgæves, hvis du søger inspiration til næste sommers store haveprojekt eller bare lige mangler en praktisk information om, hvilken jord du skal vælge til dine hortensiaer. Stort som småt omkring det grønne og alt hvad du kan gøre for at forlænge sommerens grønne pust.

Samarbejde

Linkbuilding handler om at samarbejde, så alle får noget ud af at linke til hinanden. Det bruger vi gerne hos Havebureauet.dk, og ønsker du også at din blog eller hjemmeside får en bedre placering med linkbuilding så er samarbejde vejen frem. Gode tips og ideer er altid velkomne hos Havebureauet.dk, og de er alle med til at skabe den store platform af haveinspiration, som alle kan have glæde af. Hvorfor beholde sine ideer for sig selv, hvis alle kan få gavn af dem? Del også dine ideer med linkbuilding og få en bedre placering på søgemaskinerne.

Hele året rundt

Uanset om det er sommer, forår eller efterår er det noget at pusle med i haven, og ethvert projekt – stort som småt – bliver bedre med den rigtige forberedelse. Havebureauet følger årstiderne med aktuelle råd og inspiration til sæsonen, men du kan altid finde artikler om de andre årstider også. En have, du kan få glæde af hele året, er planlagt og det kræver, at du ofte tænker en sæson eller to frem. Tøv ikke med at læse om luftning af græsplænen, mens sneen stadig dækker, og find gerne alle blomsterbillederne til inspiration til næste års bed allerede inden dette års smukke blomsterhav er afblomstret.

I det små

Potter og altankasser er oppe i tiden og praktiske både i store haver og på små altaner. Selvom du bor midt i byen og kun har en enkelt kvadratmeter altan med skygge det meste af dagen og en stiv vind ind fra siden, så kan du skabe dit eget lille grønne univers uden for altandøren. Potter, væghængte haver og altankasser er blot nogle af de mange muligheder, der findes, og hos Havebureauet.dk finder du masser af inspiration til altanen og potterne ved hoveddøren.

Også inde

Med det danske vejr, kan det være svært at holde haven grøn hele året. Heldigvis byder Havebureauet.dk også på et væld af skriblerier omkring potteplanter til vindueskarmen og udestuen. Grønt et som bekendt godt for øjnene – men også for indeklimaet og din trivsel. Den lille have, du kan skabe indenfor året rundt med potter og kasser ved ruden. De grønne fingre går aldrig af mode, hverken ude eller inde. Find inspiration og de små grønne fif på Havebureauet.dk.